NAŠA VINA

Kroz naša vina pričamo o životu, o vrednostima koje živimo i koje delimo sa Vama. Dizajn etiketa je pažljivo osmišljen jer želimo da osetite tu emociju.


wine bottle

MAGIS 2017 (Cabernet Sauvignon & Merlot & Vranac)

Bronzana medalja Decanter 2019
Zlatna medalja Asia Wine Trophy 2019
Zlatna medalja BIWCF – Balkans International 2020

Magis je crveno vino punog tela sa dobrim balansom tanina i kiselina i dugim intenzitetom trajanja zahvaljujući većem sadržaju alkohola. Magis je bogat aromama crnog i crvenog voća upotpunjenih sa notama barika. Dominantne arome Magis-a su crna ribizla, kupina, šljiva i crveno voće, sa nastavkom aroma kedrovine, duvana i začina koje potiču od hrasta. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u Magis-u se odvijala spontana fermentacija praćena dodatkom selekcionisanog kvasca. Vino je odležalo 18 meseci u polovnim baricima od francuskog hrasta. Mala količina sumpora je dodata samo tokom flaširanja. Vino se flašira bez filtracije.

Alkohol: 14,96% vol, Ukupne kiseline: 5,93 g/l, Neprevreli šećeri: 2,0 g/l, Ukupan SO2: 47,4 mg/l

Dizajn etikete: (nova etiketa dolazi uskoro)

MAGIS: Budite hrabri - No risk no magic

Kažu da magija dolazi od razbijanja kalupa. Posmatrati situaciju van okvira logike, zakoračiti u nepoznato i preuzeti rizik. Rizikovati i biti hrabar ne idu jedno bez drugog i tada često nastaju naša najvažnija otkrića i nezaboravna iskustva.

Poručite Magis

U

wine bottle

TRAMINAC 2018 (Gewurztraminer)

Zlatna medalja Berlin Wine Trophy 2019
Zlatna medalja BIWCF – Balkans International 2020
Bronzana medalja Decanter 2020

Naš Traminac (Gewurztraminer) je suvo belo vino punog tela. Intenzivne i kompleksne arome egzotičnog i tropskog voća, ružinih latica, đumbira i tostirane note. Deo vina je odležalo u polovnim baricima viskija i ruma što dovodi do egzotičih i ekstravagantnih nota našeg Gewurztraminer-a. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u Traminacu se odvijala spontana fermentacija uz završetak sa selekcionisanim kvascima. Vino je odležalo šest meseci na talogu kvasca bez sumpora, koji je dodat samo tokom filtracije neposredno pre flaširanja.

Alkohol: 12,76% vol, Ukupne kiseline: 5,50 g/l, Neprevreli šećeri: 13g/l, Ukupan SO2: 55,7 mg/l

Dizajn etikete: (nova etiketa dolazi uskoro)

TRAMINAC: Cenite raznolikost – Different is Beautiful

Raznolikost je zabavna. Zar ne bi bilo dosadno kada bi svi razmišljali i izgledali kao i vi, u svakom smislu te reči? Raznolikost u nama čini svet snažnim i divnim.

Poručite Traminac

U

wine bottle

BeliM 2017 (Oranž vino – Riesling & Gewurztraminer)

Srebrna medalja BIWCF – Balkans International 2020

BeliM (Riesling & Gewurztraminer) je kompleksno oranž vino punog tela, sa aromama koštunjavog voća. Zemljane, začinske i note barika sa uravnoteženom mineralnošću. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u BeliM vinu se odvijala spontana fermentacija praćena dodavanjem selekcionisanog kvasca. Vino je odležalo 24 meseca na talogu kvasca bez sumpora, a odrađena je i malolaktička fermentacija. Deo vina je sazrevao u polovnim baricima viskija i ruma što je rezultiralo egzotičnim i ekstravagatnim notama našeg BeliM-a. Mala količina sumpora je dodata samo tokom flaširanja. Vino se flašira bez filtracije.

Alkohol: 14,40% vol, Ukupne kiseline: 6,03 g/l, Neprevreli šećeri: 1,00 g/l, Ukupan SO2: 45,0 mg/l

Dizajn etikete:

BeliM: Veruj u sebe - Believe in Yourself

Verovati u sebe znači imati veru u sopstvene sposobnosti. Ptica na grani se nikad ne boji da li će grana pući jer njeno poverenje ne zavisi od grane već od svojih krila. »Uvek veruj u sebe«

Poručite BeliM

U

wine bottle

SAUVIGNON BLANC 2018

Srebrna medalja BIWCF – Balkans International 2020

Mineralan na nosu sa divnim voćnim aromama (kivi, limun, guava) i herbalnim notama (bosiljak, limonova trava) sa završnicom arome dima. Svež, delikatan, atraktivan, ali i bogat i odvažan. Balansiran i kompleksan. Deo vina je odležalo u polovnim barik buradima viskija i ruma. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u Sauvignon Blanc-u se odvijala spontana fermentacija praćena dodavanjem selekcionisanog kvasca. Vino je sazrevalo šest meseci na talogu kvasca bez sumpora, koji je dodat samo tokom filtracije pre flaširanja.

Alkohol: 11,98% vol, Ukupne kiseline: 8,07 g/l, Neprevreli šećeri: 3,60 g/l, Ukupan SO2: 56,0 mg/l

Dizajn etikete:

Sauvignon Blanc: Budite uporni - Try again

Tajna uspeha je biti uporan i ne odustati kada je najteže. Svaki početak je težak. Sigurno ste čuli za izraz "Ako ne uspeš iz prve pokušaj, pokušaj ponovo" I zapamtite, uspeh je putovanje, ne odredište. Upornost vas gura napred na tom putu.

Poručite Sauvignon Blanc

U

wine bottle

CHARDONNAY 2018

Bronzana medalja BIWCF – Balkans International 2020

Aromatika našeg Chardonnay-a se kreće od zrele dunje i citrusa preko koštunjavog voća, upotpunjena lepim kiselinama. Naš Chardonnay je prepoznatljiv po svojoj eleganciji, dužini i intenzitetu trajanja palete ukusa. Bogata aromatika koja se sa vremenom razvija u kompleksne note. Deo vina sazreva u polovnim baricima viskija i ruma. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u Chardonnay-u se odvijala spontana fermentacija praćena dodavanjem selekcionisanog kvasca. Vino je odležalo šest meseci na talogu kvasca bez sumpora, koji se dodaje samo prilikom filtracije pre punjenja u boce.

Alkohol: 13,65% vol, Ukupne kiseline: 6,47 g/l, Neprevreli šećeri: 1,00g/l, Ukupan SO2: 68,0 mg/l

Dizajn etikete:

Chardonnay: Ljubav pokreće svet - Smells like love

Kada verujete u ljubav i trudite se da je pokažete u svemu što radite, činite svoj svet i svet drugih mnogo boljim mestom. Ljubav može doći i otići više puta u toku jednog života. Ne postoje dve iste ljubavi. Ali da biste spoznali ljubav morate iskusiti i zadovoljtsvo i bol. Ipak; ljubav je bogatsvo — čuvajte je.

Poručite Chardonnay

U

wine bottle

Pet-Nat 2020 (Merlot & Gewurztraminer)

Pet-Nat je skraćenica za francuski izraz petillant-naturel, što znači prirodno penušavo vino napravljeno metodom naših prednika (methode ancestrale). Naš veseo i neobičan Pet-Nat je bogat aromama tropskog voća. Hrskav i lagan sa lepim kiselinama. U skladu sa našom težnjom ka prirodnom balansu vina u Pet-Nat vinu se odvijala spontana fermentacija. Flaširan je bez dodavanja sumpora. Primarna fermentacija se završila u boci.

Alkohol: 11,81% vol, Ukupne kiseline: 5,25 g/l, Neprevreli šećeri: 3,80g/l, Ukupan SO2: 12,0 mg/l

Dizajn etikete:

Pet-Nat: Nemoguće je moguće - Impossible is possible

“Veruj i čini kao da neuspeh ne postoji"

Poručite Pet-Nat

U